Slakkenproject

Slakken!!!

Op 14 mei 2013 had LeerRijk groep 6 een project over slakken met het ivn. Het was een hele leuke ochtend. Groep 6 heeft veel geleerd over slakken. We begonnen met een powerpoint die het ivn had gemaakt. Toen wisten we al veel dingen, na de presentatie. Daarna gingen we met drie groepjes slakken zoeken. We hadden ook een bak met slakken in de klas. We vonden veel slakken buiten: grote, kleine, met huisje, zonder huisje. Daarna was het pauze. Na de pauze gingen we weer verder met het project.

Max

Slakkenproject

Hallo ik ga jullie iets vertellen over het slakkenproject van groep 6. Als eerste gingen we luisteren naar Henriƫtte en Liesbeth die ons iets vertelde over slakken. Daarna gingen we in de natuur slakken zoeken. En ik had er 6 gevonden. Toen we klaar waren gingen we spelletjes doen die te maken hadden met slakken. Op het laatste mochten wij slakken vast houden. Dat voelt wel glibberig en koud aan maar de slakken waren wel lief. Er waren grote en kleine slakken. Het leukste vond ik de slakken zoeken.

Sanneslakken