Voorleeskampioen 2017-2018

Op LeerRijk werd ook dit de jaarlijkse voorleeswedstrijd gehouden. Eerder deze week hadden 7 kinderen al voor de klas voorgelezen en werden er punten gegeven door de klasgenoten. Hierbij haalden Levi, Meike en Maud de meeste punten en mochten zij door naar de schoolronde.

De drie kinderen uit groep 8 hebben op 8 november 2017 voor de hele school voorgelezen en dit werd beoordeeld door een deskundige jury. De jury was samengesteld uit 6 kinderen uit de groepen 5, 6 en 7, aangevuld met 3 juffen en 3 moeders. Wat was het moeilijk om dit te beoordelen, alle drie de fragmenten werden super goed voorgelezen. Natuurlijk kan er maar één als schoolkampioen verkozen worden en na het tellen van de stembriefjes, bleek dat Meike te zijn.

Meike, van harte gefeliciteerd! Fijn dat jij op 27 februari 2018 LeerRijk mag gaan vertegenwoordigen in de Ruchte. De klas gaat mee om je te ondersteunen.